torstai 27. kesäkuuta 2013

Yläkerran kylpyhuoneYläkerran kylpyhuoneesta on oltava moneksi. Siellä on kodinhoitohuone, wc sekä suihku. Halusimme ehdottomasti kodinhoitotilan yläkertaan, sinne missä makuuhuoneetkin ovat. Suunnitteilla saada kahdella liukuovella pesukoneet ja pyykkikaappi piiloon. Miinuksena tuossa on se, ettei pyykkejä voi nakata koneeseen suoraan pyykkikaapista, vaan pitää kerätä pyykit ensin lattialle/koriin ja siirtää liukukuovet toiseen päähän, jotta pääsee käsiksi koneisiin. Kaapiston oltava tavallista syvempi, jotta pesukoneen oven voi jättää raolleen, kun sitä ei käytetä. Puhtaille pyyhkeille ei kylppärissä taida olla tilaa, mutta meidän makuuhuoneeseen, joka on kylppärin vieressä, mahtuu hienosti joku kaunis, vanha liinavaatekaappi pyyhkeille ja lakanoille.

Näyttääkö ratkaisu fiksulta? Vinkkejä ja kehitysehdotuksia otetaan vastaan!

Kuvat piirusteltu Sweet Home 3D - ohjelmalla.

2 kommenttia:

  1. Sweet home rules :) Meillekin tulee khh yläkertaan, ja haaveilen myöskin liukuovikaapista pyykille (katsotaan nyt ensin millaiseksi huoneen lopulliset mitat muotoutuvat). Yksi asia, minkä olen itse kokenut tärkeäksi, on jonkinlainen pieni pyykinkuivatusteline khh:ssa (kaikkea ei kuitenkaan aina kuivata rummussa). Olen varannut seinältä tilaa sellaiselle seinään kiinnitettävälle, pois taitettavalle telineelle (mallia Ikea).

    VastaaPoista
  2. Todellakin! Ihan kohta laitan vielä alakerran kylppärin suunnittelukuvia :)

    Seinälle kiinnitettävä teline on kyllä hyvä idea. Meillä on hyvin seinätilaa vapaana. Kuivaamme paljon pyykkiä telineellä ja se hittolainen on aina tiellä eli on kyllä käynyt mielessä seinäteline. Kiitos Ikea- vinkistä!

    VastaaPoista