tiistai 2. heinäkuuta 2013

Keittiön väritKeittiön väritys tuntuu hankalalta. Mattavalkoista, vaaleaa puuta, mustaa (vai tummanharmaata?).... Helpointa olisi valita kokonaan mattavalkoinen, mutta piirrettynä se näyttää niin pliisulta. Meille tulee nyt varmaankin Kvikin keittiö. Kävimme myös Ikeassa piirtelemässä ja Epoqin keittiöitä katsomassa, mutta kumpikaan ei vakuuttanut. Kuvissa näkyvä puunväri olisi siis Kvikin Cotone (luonnossa vaaleampi, kuin noissa luonnoksissa). Meillä on ollut hieman erimielisyyksiä puunsävyn valinnassa.

Ekassa kuvassa tällä hetkellä todennäköisin suunnitelma. Mielestäni parempi vaihtoehto olisi kuitenkin sen alapuolella oleva vaihtoehto, jossa värit toisinpäin. Pelkään, että puunvärinen täyskorkeakaapisto olisi liian hallitseva valkoisen alakaapiston ja tason rinnalla. Vai olisiko kokonaan mattavalkoinen keittiö sittenkin fiksuin valinta?

1 kommentti:

  1. Mun mielestä eka on näistä paras. Tosin myös kokovalkoinen on hyvä vaihtoehto, koska kuitenkin tekstiileillä/astioilla/esineillä keittiöön saa väriä. Ehkä kokovalkoinen alkaa olla jo niin nähty, että kallistuisin tässä tapauksessa ekaan :)

    VastaaPoista