keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Keittiötä jälleen


Keittiö saattaisi nyt kuitenkin näyttää tämän suuntaiselta. Puunväriset alakaapit, valkoinen taso, valkoinen korkea kaapisto.

Mikään ei rakennusprojektissamme ole oikeastaan edennyt, sillä rakennusvalvonnasta ei ole tullut viestiä. Emme voi pyytää rakennesuunnittelua emmekä siis tarjouksia maatöistä ja perustuksista ennen kuin tiedämme, voimmeko rakentaa suunnitelmien mukaisen talon vai jääkö kellari kokonaan pois.

2 kommenttia:

 1. Yritin kirjoittaa kommenttia edelliseen keittiöpostaukseesi, mutta viesti katosi jonnekin taivaan tuuliin. Muistaakseni asia koski korkean kaapiston väritystä, johon äm2 huuteli takavasemmalta "musta!".

  Hyvältä näyttää tämäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Olin jo yrittänyt unohtaa sen vaihtoehdon. Hitsit :D !
   Vielä ei olla lyöty mitään ihan lukkoon. Mustaan saisi niin hyvin kyllä mustat kodinkoneet piiloon... Valkoisesta teräksen väriset erottuvat selvästi ja valkoisia kodinkoneita emme halua.

   Meille ehkä tulossa musta seinä tuohon samaan huoneeseen olohuoneen puolelle eli siksi emme ehkä laittaisi keittiöönkin mustaa seinää. Vai pitäisikö juuri siksi? Hah. On tämä niin kovin vaikeaa...

   Poista