keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Jännitys jatkukoon

Ei selviä meidän pohjaratkaisun kohtalo huomenna torstaina. Eikä varmasti ihan muutamana lähitorstainakaan...

Meidän on asennettava tontille talon ja terassin nurkkiin korkomerkit. Tontille on laitettava merkit osoittamaan suunnitelmien mukaisen pääkerroksen lattiataso. Rakennusvalvonnasta käyvät sitten tarkastelemassa tilannetta. Emme vielä tiedä, kuka ihme ne korkomerkit käy tontille laittamassa. Vastaava mestarimme selvittää. Aiomme hakea rakennuslupaa haluamallamme pohjaratkaisulla ja toivoa, että tikkujen myötä lupa heltiää.

Todella monimutkaiseksi menee pikkuisella tontilla tiukkojen kaavamääräysten noudattaminen. Emme nyt edes ymmärtäneet, mitataanko korkomerkkien avulla sitä, saammeko ylipäänsä laittaa kellarin vai sitä, saako eteinen olla kellarissa. Ilman kellarikerrosta meille tulisi joka tapauksessa 2metriä korkea sokkeli ja ulkoportaat sisäänkäyntiin. Koko rakennushomma tuntuu juuri nyt ihan hullulta.

2 kommenttia:

 1. No voihan jännitys! Kaikenlaisia kiemuroita ne keksii... Joko olette hakeneet rakennuslupaa? Meillä oli tarkoitus jättää hakemus tällä viikolla, mutta taas tuli mutkia matkaan ja piirrustuksia pitää vielä muuttaa...

  KS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että teilläkin jumittaa. Me odottelemme vielä Kastellin arkkitehdin lopullisia piirustuksia. Odottelua, odottelua ja vielä vähän lisää odottelua plus roima annos epävarmuutta.

   Poista