keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Maatöiden aloitus
Maatyöt tontilla ovat alkaneet! Valitsimme pitkällisen vertailun ja kilpailutuksen sekä Raksakimpan suositusten perusteella hommiin Remontti Ruuskanen Oy:n. Heidän kauttaan olemme tilanneet urakkatyönä maatyöt sekä louhinnan. Ruuskasen kanssa yhteistyössä louhinnan hoitaa Moonrock Oy.

Pidimme palaverin Ruuskasen kanssa viime viikon torstaina ja viilailimme sopimukset kuntoon. Kaiken talosuunnitelmiin liittyvän sähellyksen rinnalla tämä maatyöosuus tuntuu startanneen erittäin jouhevasti.

6 kommenttia:

 1. Aivan mahtavaa. Tehokkaan näköista. Lycka till :) t. Mummi.

  VastaaPoista
 2. Hienoa, että vihdoin alkaa tapahtumaan! Mielenkiinnolla seurailen. Meillähän onkin paljon yhtäläisyyksiä. Talotoimittajan ja arkkitehdin lisäksi taas vilahti tuttu nimi. Sama firma nimittäin tulee tekemään meillekin maatyöt. Hauska sattuma. Mitähän seuraavaksi..? :D Täällä odotellaan edelleen sitä lupaa...

  KS

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni! Olemme toivottavasti valinneet fiksusti! Oikein luottavaisin mielin olemme maatöiden osalta. Kellarin rakennesuunnittelua vielä odottelemme (sillä LVI-suunnitelmat vielä työn alla) ja sitten sukellamme kellaritarjousten maailmaan. Tuleeko teille kellari? Mikä talomalli teille on tulossa ja kuinka valmiina? Pahoittelen, jos olet jo maininnut. En muista.

   Toivotaan, että lupa teille pian suodaan!

   Poista
  2. Meille tulee viittä vaille valmiina verso autotallilla ja varastolla. Taloa hieman jatkettu ja pohjaa muokattu tontille ja meille sopivaksi. Kellaria ei tule.

   KS

   Poista