perjantai 31. toukokuuta 2013

Jos vähän vielä muuttaisi suunnitelmia...


Juuri, kun piirustuksien piti olla valmiit, iski suunnittelumorkkis ja yksi aikaa sitten puolihuolimattomasti haudattu idea nousi esiin. Jos sittenkin saisimme sisäänkäynnin katutasolta. Kellariin kulkeva sivuovi muuttuisi pääoveksi ja sivulta massiivinen betoniportaikko poistuisi. Kellarissa olisi eteinen ja 1kerrokseen suunniteltu eteishuone olisikin yksi lisähuone. Ajatus oli haudattu, sillä ajattelimme, ettei rakennusoikeus riitä. Jos nämä suunnitelmat eivät pysy rakennusoikeuden rajojen sisällä tai jos meidän lupakuvat on jo hiottu valmiiksi, ei mitään kai ole enää tehtävissä. Sormet ristissä odotellen. Olemme arkkitehtien painajainen.

Lisäys: Sainkin heti tekstin kirjoitettuani tuoretta tietoa. Meidän muokkausehdotus onnistuu. Emme saa  jätti-ikkunaa kellaritilan eteiseen, sillä muuten se laskettaisiin asuintilaksi. Arkkitehtimme piirtää nyt vielä kerran uuden version mahdollisimman isolla ikkunalla. Mahtavaa! Tällä muutoksella saamme kotiimme yhden lisähuoneen nykyisten piirustusten mukaisesta eteisestä. Toivotaan, että kerran kiellon päälle muokatut piirustukset ovat hyvät. Asiakas on aina oikeassa. Eikö?!

2 kommenttia:

  1. Hahhaa, samanlaisia tuntemuksia. Muutan mieltäni ihan koko ajan :D Tuo kyllä kuulostaisi järjevältä, toivotaan että onnistuisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan onnistuu meidän ehdotus vielä, mutta nyt pitää jännäillä, kuinka pienen ikkunan joudumme laittamaan kellarieteiseen. Ehkä se on silti pienempi paha, kuin nykyisten kuvien sisäänkäynti portaikkoineen.

      Poista