keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Lupakuvat
Rakennuslupahakemus on vihdoin sisällä. Emme edelleenkään tiedä, onnistuuko kellari tontillemme, mutta oli otettava riski ja laitettava hakemus vetämään. Tätä odottelua ei kestä. Muutokset Kastellin valmiiseen pohjaan olemme teettäneet arkkitehti Mika Rahusella ja nämä lopulliset lupakuvat on piirtänyt Kastellin käyttämä arkkitehti, Jouko Saari.

Rakennusvalvonnassa on kuulemma ennätysruuhkaisaa tällä hetkellä...

5 kommenttia:

 1. Jee, hienoa!! Meillä taas vähän siirtynyt tuo mun kauan odottama hetki, että saisi edes sen hakemuksen sisään. Itse rakennusluvan saaminen tuntuu edelleen todella kaukaiselta asialta. Mutta ensi viikolla saadaan mekin varmaan rakennuslupahakemus jätettyä. Harmillista, että valvonnassa on nyt ruuhkaa eikä kesä ja lomat varmaan auta yhtään asiaa... Mika on muuten ollut piirtelemässä meidänkin talon pohjaa. :)

  KS

  VastaaPoista
 2. Kiitos, kiitos! Katsotaan, miten hakemuksen käy ;) Toivottavasti tekin saatte pian omanne jätettyä.

  Mika on hoitanut hommansa oikein asiallisesti. Olemme olleet tyytyväisiä.

  VastaaPoista
 3. Hei, teille kun tulee noita seinän sisään meneviä liukuovia, niin osaatko yhtään kertoa missä hintaluokassa ne kokonaisuudessaan liikkuvat per kappale? Entä miten toteutus tapahtuu, tekeekö talotoimittaja seinään jonkun välikön vai hoitaako ovifirma seinäraon teon? Kiitti jos ehdit valaista asiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille tulossa Liunen ovet (http://www.liune.fi/) ja sivuillaan näkyy millainen tuo ovikokonaisuus on runkoineen. Ovet tulevat meille runkoineen ja meillä talotoimittaja asentaa ne paikalleen samalla kun tekevät muutkin väliseinät. Liunen sivulta pystyy tuotevalitsimen avulla katsomaan hinnat.

   Poista
  2. Kiitos! Tuolla olikin hinnat tosi selkeesti esillä.

   Poista